YANGO Nattokinaza NSK-SD (30 kaps.)

Nattokinaza  to enzym, który produkowany jest przez bakterie  Bacillus subtilis  podczas procesu fermentacji ziaren soi, czyli podczas przygotowywania tradycyjnej japońskiej potrawy  „natto” , od której to nattokinaza wzięła nazwę.

Szczegóły produktu

Najlepiej spożyć przed31.12.2025
ProducentYango
Kod EAN produktu5907483417576
Sugerowana cena sprzedaży detalicznej (w złotych brutto)57
Stawka podatku VAT8%
Ilość tabletek / kapsułek / fiolek / saszetek30 szt.
FormaKapsułki
Rodzaj opakowaniaSzkło
Ilość w opakowaniu zbiorczym8 sztuk
1 tabletka / kapsułka / aplikacja (zawartość substancji aktywnych)100 mg
Rekomendowane spożycie/użycie dzienne dla dorosłychdo 1 sztuki / dzień
Kraj / miejsce produkcji preparatuUnia Europejska

SKŁAD:

Substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, nattokinaza NSK-SD® pozyskiwana ze sfermentowanej soi. Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegańskie).

 

Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka):

Nattokinaza NSK-SD® (2000 FU/kaps.)

100 mg


SPOSÓB UŻYCIA:

1 kapsułka dziennie

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci

UWAGI:

nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej.

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych.

Nie powinny go zażywać kobiety w ciąży i karmiące.

Osoby zażywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza.

Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi.

Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.