YANGO Astragalus - Traganek (100 kaps.)

1 kapsułka odpowiada spożyciu 3 400 mg sproszkowanego traganka.

Szczegóły produktu

Najlepiej spożyć przed30.06.2026
ProducentYango
Kod EAN produktu5905279845121
Sugerowana cena sprzedaży detalicznej (w złotych brutto)42
Stawka podatku VAT8%
Ilość tabletek / kapsułek / fiolek / saszetek100 szt.
FormaKapsułki
Rodzaj opakowaniaSzkło
Ilość w opakowaniu zbiorczym8 sztuk
1 tabletka / kapsułka / aplikacja (zawartość substancji aktywnych)340 mg
Koncentrat preparatu (DER)10:1
Produkt dla wegan i wegetarian?Tak
Produkt wolny od glutenu?Tak
Produkt wolny od konserwantów?Preparat bez konserwantów

W tradycyjnej medycynie azjatyckiej używany jest dla poprawienia ogólnej kondycji organizmu oraz w celu przyspieszenia regeneracji po infekcjach. Korzeń tej rośliny obfituje w wiele polisacharydów, które oprócz wsparcia odporności spowalniają proces wchłaniania glukozy.

340 mg ekstraktu z traganka w dawce dziennej
Porcja dzienna ekstraktu odpowiada spożyciu 3400 mg korzenia traganka
Bez dodatków i wypełniaczy
Kapsułki roślinne, delikatne dla żołądka, przyjazne wegetarianom i weganom


JAKOŚĆ, KTÓRA CZYNI CUDA.

Składnik aktywny1 kapsułka
Ekstrakt 10:1 z traganka340 mg
Pozostałe informacje
Kapsułek w opakowaniu100 kapsułek
Rodzaj kapsułekRoślinne
Sugerowana dawka dzienna1 kapsułka
1 opakowanie wystarcza na100 dni

Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie w trakcie lub po posiłku.

Składniki: ekstrakt 10:1 z korzenia traganka (Astragalus membranaceus); kapsułka: celuloza roślinna.

Informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym. Wyprodukowano w Unii Europejskiej. Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 34 g.

Informacja alergiczna: produkt nie zawiera glutenu, cukru, składników mlecznych, soli spożywczej, kukurydzy, skorupiaków, pszenicy, soi.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.

Główny Inspektorat Sanitarny: GIS-ŻP-SD-4230-00835/KC/19